Nieuw lesrooster seizoen 2018-2019 is beschikbaar.

Kijk op Lestijden

 

 

joomla templates top joomla templates template joomla

NK Karate 2014

NK 2014 Zaterdag 15 en zondag 16 november 2014 werd het Nederlands kampioenschap karate 2014 gehouden. 9 deelnemers van Karate030-tigers hebben voor het eerst meegedaan aan het NK.

Kyra Wapperom en Zenebech Merenciana mochten op zaterdag het spits afbijten. Kyra heeft een tweede plek behaald in de categorie 14-15 jaar -54 kilogram. Zij verloor helaas van regerend Nederlands kampioen Nashka Kunen.

Zenebech heeft op het NK bewezen dat zij één van de grootste talenten van Karate030 is. Zij wist haar eerste partij overtuigend te winnen, met goed voetenwerk, counterwerk en een scherpe stoot. Helaas was ook tijdens het NK Tanya Izelaar van Unity 99 de betere. In de herkansing verloopt Zenebech nipt voor een derde plek.

Zondag hebben Sam Latchmansing, Nisa Dayioglu, Michael Merenciana, Arnel Dzemidzic, Jesse Hesp, Irfan Dzemidzic en Paul van Maanen meegedaan aan het NK.

Irfan en Paul veroverden een bronzen medaille. Paul in de categorie jongens 10 - 11 jaar +43kg en Irfan in de categorie jongens 12- 13 jaar -55kg.

Wij zijn trots op alle deelnemers. Niet alleen de medaillewinnaars hebben het goed gedaan, ook de andere deeelnemers hebben laten zien dat zij serieuze podiumkandidaten zijn. Met nog maar 2 jaar ervaring mag trainster Jaike Belfor trots zijn op deze kanjers, maar ook op zichzelf.