Nieuw lesrooster seizoen 2018-2019 is beschikbaar.

Kijk op Lestijden

 

 

joomla templates top joomla templates template joomla

Lesgeld


 

1x per week €20,00 per maand
Onbeperkt €30,00 per maand
     
Studenten3    
1x per week trainen €17,00 per maand
Onbeperkt trainen  €26,00 per maand

 

 

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt €12,50. 

Opzegging

Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen kan alleen schriftelijk. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De opzegging is definitief zodra wij de opzegging hebben ontvangen en het lesgeld is voldaan.
 

Adreswijziging

Geef adreswijzigingen en e-mailwijzigingen zo spoedig mogelijk door aan het secretariaat, door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij factureren digitaal en hebben een geldig e-mailadres nodig.

 

1Lever een kopie van de U-pas in samen met een het inschrijfformulier. Let op het U-pasbureau kent per persoon een persoongebonden budget toe. Voor U-pashouders tot 17 jr €225,- vanaf 18 jaar €100,- Ben je jonger dan 18 jaar, dan train je bij Karate030 met het volledige budget, gratis. Bij deelname aan meerdere sporten, wordt het overige lesgeld in rekening gebracht.

2Op vertoon van Studenten/OV-Jaarkaart. Stuur een kopie mee met de inschrijving of mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.